Kategorier
Okategoriserade

Fortsättning studiecirkel Skärgårdsväxter

Förra året så lärde vi oss om de växter som vi har i skärgården, vad de är bra för, var de växer, hur man känna igen dem osv. Vi noterade också hur man kan föröka dem. Fokus för i år, som en fortsättning på det vi lärde oss förra året, kommer att vara hur vi kan föröka och sprida de växter vi vill ha omkring oss och som vi nu kan lite mer om. Som planen ser ut nu ( men självklart bestämmer vi exakt när vi ses) så ses vi tre gånger digitalt men också några gånger fysiskt och delar, förökar, tar sticklingar och sår så att vi alla kan få fler av våra viktiga växter.

Hoppas vi ses, hör gärna av er till ann.aldeheim@greenarchipelago.se om ni vill vara med så kommer länk till digitalt möte när det närmar sig.

Missade du förra vändan gör det jättebra att komma med nu, vi lär oss tillsammans!

Första träffen, digitalt som sagt, blir tisdag 13 feb kl. 18.30 och sen kör vi varannan vecka ett par veckor till, alltså när Odlarforum inte har möte.

De fysiska träffarna blir i en mars, en i april och en exkursion till Mörtö och Munkö i maj. Men detta är bara förslag, alla får komma med inspel på upplägg och tidsplan.